Badroem

Het wonen blog van Nederland

Mezelf de technieken van het lasersnijden eigen gemaakt

Mezelf de technieken van het lasersnijden eigen gemaakt

 

brm-lasers-logoToen mijn ouders een jaar of twee geleden hun tweede huis erbij kochten was het hun doel zich er in de weekenden terug te trekken en ook in hun vakanties het te gaan bezoeken. Het eerste jaar zijn we er vooral zoet mee geweest het helemaal opnieuw op te knappen, iets waar mijn zus en ik ook tot hulp zijn geweest, bovenal omdat we het zelf erg leuk vonden. Zo kan ik me de middag dat we de oude keuken uit het huis hebben gesloopt nog goed herinneren, wat heerlijk om zo met de sloophamer bezig te kunnen zijn. Mijn ouders zijn beiden erg handig en dus hebben ze, op het dak na, het hele huis eigenhandig kunnen opknappen – iets wat ze bovendien fantastisch hebben gedaan. Het is nu echt een heerlijke oase om in te vertoeven en op eigen vervoer ga ik er ook weleens heen. Aangezien ik kunstenaar ben en dus mijn dagen helemaal zelf in kan delen, zoek ik vaak de rust van het huisje op, als er niemand is. Doordeweeks blijven mijn ouders in hun eerste huis en dus heb ik het helemaal voor mezelf, wat heerlijk is aangezien ik er midden in de bossen zit en dus overal inspiratie vandaan haal. Mijn ouders hebben nog wat grote machines staan die ze nog van de verbouwing over hebben, dus ik kon ook lekker aan de slag met bijvoorbeeld lasersnijden. Ik vind het zo leuk om ook met andere dingen dan gewoon verf op doek bezig te zijn en dus heb ik uitgebreid de tijd genomen mezelf de technieken van het lasersnijden eigen te maken. Het was dus weer een heel leerzaam weekje voor mij, met veel inspiratie om verder te komen!