Badroem

Het wonen blog van Nederland

Mijn eerste huis kopen in Spanje

huis kopen in spanje

Snel geregeldhuis kopen in spanje huis kopen in spanje

Toch vind ik mijn eerste huis kopen in Spanje wel spannend. Het is nu bijna allemaal rond en dan ga ik officieel emigreren. Een baan heb ik hier al gevonden in de horeca, maar een woning vond ik toch lastiger. Veel is gebouwd voor een heel gezin en wij zijn maar met zijn tweeën. Daardoor is veel te groot, want wij hebben helemaal geen twee badkamers nodig, maar een zwembad is dan weer wel welkom. Nu hebben wij een mooi appartement gevonden wat helemaal aan onze eisen voldoet. Alles is al getekend en over een week krijgen wij de sleutel. Het is gelukkig helemaal af, dus wij hoeven niets meer te verven. Dat vind ik erg fijn, want eerlijk gezegd heb ik hier een ongelofelijke hekel aan. Mijn vriend is nu terug naar Nederland en begint met het inpakken van al onze spullen. Het is namelijk een stuk sneller gegaan dan verwacht, wat natuurlijk alleen maar fijn is, maar daarom hadden wij ons hier niet echt op voorbereid.

Website

Het bedrijf wat ons heeft gelopen met het huis kopen in Spanje is ongelofelijk goed in wat zij doen. Ze weten precies waar zij het over hebben en luisteren echt naar je wensen. Daarnaast gaat alles dus heel erg snel. Op de website kun je het actuele aanbod zien, dus daar moet je zeker een kijkje nemen! Ook is hier meer informatie over de aankoop of verkoop te vinden en staan daar alle contactgegevens vermeld.