Badroem

Het wonen blog van Nederland

Muursticker slaapkamer voor mijn jongste dochtertje

LS

Ik had al maanden beloofd aan mijn jongste dochter dat zij een muursticker slaapkamer kreeg om een lege plaats op te vullen. Op een woensdag namiddag direct na school reden we naar een winkel in de stad, maar om eerlijk te zijn, ga ik geen 50 euro betalen voor een stickers die nog niet groter is dan een computerscherm. Ik had tegen haar gezegd dat ik op internet ging kijken. Toen ze naast mij zat op de bank keken we naar bepaalde websites maar of ze kon haar zin niet vinden of wat ze wel vond, was juist dan weer uitverkocht. Toen ik verder Googelde vond ik livingstickers.nl

360x1000x0_foto-128
De juiste sticker voor de juiste prijs

Toen mijn dochter de sticker zag die ze graag wilde hebben, hield ik men hart al vast want de prijs zou zeker tegenvallen. In tegendeel zelfs, de prijs zag er juist aantrekkelijk uit. Ik zou minder betalen dan in de winkel en het kostte bijna niets om hetm te laten versturen met de post. Ik heb dus onmiddellijk betaald en de volgende dag toen mijn dochter terugkwam van school hing er een muursticker slaapkamer in haar eigen prinsessenkamer. Voor de mensen die nog twijfelen, zoek niet verder maar ga naar livingstickers.nl. Er is keuze genoeg en voor elk wat wils!

360x1000x0_in-dit-huis-strak