Badroem

Het wonen blog van Nederland

Onze zoektocht naar een dubbelwandig rookkanaal

Wat kun je toch genieten met een open haard! Hier heb je natuurlijk wel een dubbelwandig rookkanaal voor nodig. In de eerste instantie ging ik er niet eens vanuit dat dit bestond. Tot het punt was bereikt dat ook wij een open haard hadden besteld. In de eerste instantie ging ik er dan ook vanuit dat alles werd aangeleverd zodat wij hier direct gebruik van konden maken. Helaas was dit niet het geval waardoor wij alles los hebben moeten aanschaffen. Zo heb ik ervoor gekozen om dit op het internet zelf te gaan zoeken naar een goed bedrijf die uitstekende kwaliteit biedt voor een aantrekkelijke prijs.

dubbelwandig rookkanaal

Dit adres is een echte aanrader

Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van Bouw-handel waar ik het dubbelwandig rookkanaal kon vinden voor onze open haard. Omdat mijn vader onze hele open haard heeft gemonteerd vroeg ik aan hem of hij tevreden was over de materialen. Het is immers altijd een beetje afwachten wat je krijgt als je een bestelling plaatst. Zijn antwoord was dat hij meer dan tevreden is omdat het erg stevig is en ook prettig is om mee te werken. Voor de aankomende jaren hoeven wij ons dus geen zorgen te maken en kunnen wij veilig gebruik maken van onze heerlijke open haard. Tevens zijn wij erg blij met de aankoop die wij bij dit bedrijf hebben gedaan. Daarom heb ik besloten om deze aanrader te delen op dit blog. 

dubbelwandig rookkanaal