Badroem

Het wonen blog van Nederland

Waterbedden zijn niet om op te springen

aqua_logoWaterbedden zijn niet om op te springen

Over het algemeen was ik vroeger helemaal niet zo’n ondeugend meisje, tuurlijk had ik wel eens af ent oe mijn streken maar ik denk dat uiteindelijk ieder kind soms wel iets doet wat niet mag. Zo hadden mijn ouders vroeger een waterbed, dat had ik echt nog nooit gezien dus het was natuurlijk razend interessant, ik liet het aan al mijn vriendjes en vriendinnetjes zien die bij mij thuis kwamen. Ik weet niet meer precies hoe oud ik was maar er was een keer een verjaardag en mijn nichtjes van dezelfde leeftijd kwamen ook langs. Zoals gewoonlijk speelden we eerst met wat we hadden, maar toen we daar op uitgekeken waren hadden we wat anders bedacht; we zouden eens een kijkje gaan nemen bij het waterbed van mijn ouders. Van het een kwam het ander en voor ik het doorhad waren we met zijn allen op het waterbed van mijn ouders aan het spring vanaf een laag kastje. Mijn moeder kwam na een tijdje binnen en schrok zich dood; waterbedden zijn niet om op te springen zei ze en we moesten heel snel weg, ze was heel boos. Achteraf snap ik natuurlijk heel goed dat ze boos was, ik zou ook niet blij worden al iedereen op mijn waterbedden aan het springen was natuurlijk. Wonder boven wonder was het waterbed niet lek na al ons gespring en konden mijn ouders gewoon er weer lekker op slapen, en wij hadden ons lesje wel geleerd.