Badroem

Het wonen blog van Nederland

Welke tuinkenmerken zijn helemaal hip in de winter?

ForaVida

Er zijn een aantal tuinkenmerken die helemaal hip zijn in de winter. Kerstdecoraties zijn natuurlijk helemaal hip in de winter. Van glimmende lichtjes tot kerstbomen en kerstmanfiguren, er is genoeg keuze om je tuin in de feeststemming te brengen. Ook kan je de tuin opleuken met allerlei soorten winterbloemen, zoals sneeuwklokjes en kerstrozen. Dit geeft niet alleen wat kleur aan de tuin in de donkere dagen, maar het zorgt ook voor wat leven en vrolijkheid.

ForaVida

Vuurkorven en haardplaatsen zijn helemaal hip in de winter. Ze zorgen voor een gezellige sfeer en zijn ook nog eens functioneel, want ze helpen om de tuin op te warmen als het wat kouder is. Kies voor een overkapping of veranda, zodat je ook in de winter kunt genieten van de tuin.

Een andere trend die helemaal hip is in de winter, is het aanleggen van een wintertuin. Dit is een afgeschermd gedeelte van de tuin dat is ingericht met bijvoorbeeld planten die het goed doen in de winter, zoals varens en ficus. Dit is niet alleen een leuke manier om de tuin wat op te vrolijken in de koudere maanden, maar het is ook een goede manier om te ontsnappen aan de winterse kou.

Tot slot zijn er ook veel mensen die kiezen voor een buitenverlichting die geschikt is voor de winter. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van lampjes of kaarsen in de tuin, of een verlichting in de vorm van lichtbogen of lichtgevende ballen. Dit geeft de tuin niet alleen een gezellige sfeer, maar het zorgt ook voor wat extra veiligheid als het donker is.

Foravida biedt allerlei trendy tuinkenmerken voor de winter. Zo hebben ze warme en stijlvolle tuinkussens om je buitenmeubels mee op te leuken, die je beschermen tegen de koude wintertemperaturen. Daarnaast hebben ze ook sfeervolle buitenverlichting, zoals lantaarns en kaarsen, om je tuin op te vrolijken tijdens de donkere dagen. Ook voor de winterse barbecues hebben ze handige accessoires, zoals windschermen en warmhoudplaten. Kortom, Foravida heeft alles wat je nodig hebt om van je tuin een gezellige en comfortabele plek te maken, ook tijdens de koude wintermaanden.