Badroem

Het wonen blog van Nederland

Zonnebank crème die erg goed werkt

zonnebank crème

Zonnebank crème is van groot belang als je onder de zonnebank gaat. Niet alleen om je huid te beschermen tegen veroudering maar ook omdat de huid droog kan worden. Tevens kan een goed smeersel ervoor zorgen dat het bruinen wordt gestimuleerd.

Omdat mijn man en ik sinds kort een zonnehemel hebben aangeschaft, vind ik het heerlijk om hier twee maal in de week onder te gaan liggen. De vitamine D die ik op doe heeft een positieve invloed op mijn gestel naast de mooie teint die ik krijg. Zeker in de wintermaanden wanneer ik merk dat ik een te kort heb aan deze vitamine, is licht en warmte natuurlijk erg welkom!

zonnebank crème

De volgende dag is de bestelling al in huis

De zonnebank crème die ik gebruik is een zachte en goed smeerbare substantie. Tevens ruikt deze ook nog erg lekker, wanneer ik klaar ben met het bruinen, dan voelt mijn huid nog erg soepel aan. Dit product heb ik bestel op de website van: bodyfitwebshop.nl waar je een zeer ruime keuze aantreft van vele producten. Wat zo prettig is, is dat je jouw bestelling al de volgende dag in huis kunt verwachten. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken dat je zonder bescherming zit als dat gezonde kleurtje op wilt doen. In mijn geval is dit goed om te weten omdat mijn tube erg snel leeg raakt omdat mijn man zich hier ook mee insmeert.

Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website van dit bedrijf om te zien wat ik bedoel.

zonnebank crème