Badroem

Het wonen blog van Nederland

Baenks banken, ronduit prachtige eye-catchers 

Bank-aanschaffen

Indien je een nieuwe bank aankoopt om in je woonkamer te plaatsen zijn er uiteraard verschillende factoren waar je rekening mee zal willen houden. Niet alleen de uitstraling moet namelijk voldoen aan de vooropgestelde verwachtingen, dat geldt uiteraard ook voor het comfort waar je van wil kunnen genieten. Indien je ervoor kiest om één van de verschillende Baenks banken aan te schaffen zal je al snel tot de conclusie komen dat dit alles geen enkel probleem is. Deze prachtige banken kenmerken zich door een uitmuntend design dat tot haar recht kan komen in een groot aantal verschillende woonkamers. Wil jij ook graag meer te weten komen over deze prachtige banken? Dan moet je, je absoluut zeker even verdiepen in de informatie die je hieronder aantreft.

Prachtige banken met een eigenzinnig touch 

Voor de basis die werd gelegd voor de Baenks banken moeten we teruggaan in de tijd, meer bepaald naar het jaar 2016. In die tijd werd duidelijk dat er op de markt voornamelijk sprake was van een groot aanbod met mainstream meubilair. Daar wilden een aantal succesvolle ondernemers graag verandering in brengen. Zij kozen er dan ook voor om de handen in elkaar te slaan en samen het merk Baenks op te richten. Niet alleen de banken van dit merk, maar ook de andere meubels die deel uitmaken van hun assortiment moesten over een onderscheidend karakter beschikken. Onderscheidend in niet alleen vorm, maar ook in kwaliteit. Het resultaat van de vooropgestelde eisen mag er zijn. Tegenwoordig staat het merk Baenks namelijk garant voor een prachtige collectie met kwalitatieve banken en andere meubels die allen over een geheel eigenzinnige touch beschikken.

Baenks banken passen perfect in elk gewenst interieur

Vaak is het zo dat je voor het in kunnen passen van verschillende meubelstukken over een zeer specifiek interieur dient te beschikken. Dat geldt niet voor de Baenks banken. Dit is het gevolg van het feit dat je deze banken doorgaans perfect kan personaliseren. Dat is het gevolg van het feit dat je niet alleen een keuze kan maken uit verschillende materialen, maar ook uit diverse kleuren. Onder meer de aanwezigheid van de verschillende stof- evenals ledersoorten zorgt er in de praktijk voor dat iedereen in het assortiment van dit merk wel zijn of haar gading zal vinden. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, het aanschaffen van één van de verschillende banken van het merk Baenks is in de praktijk beslist iets wat de moeite waard is om te overwegen.

Standaard 7 jaar garantie op Baenks banken

De kwaliteit van een bepaald merk valt in de praktijk doorgaans vrij eenvoudig te toetsen. Door even een blik te werpen op de garantie wordt er dan ook al heel wat duidelijk. Indien je ervoor kiest om over te gaan tot het kopen van één van de verschillende Baenks banken die verkrijgbaar zijn op de markt ben je verzekerd van een ronduit uitmuntende garantie. De garantie waar je aanspraak op kan maken is er dan ook één van zomaar even zeven jaar. Voor alle duidelijkheid, dat is de standaard garantie. Ongeacht welke bank van Baenks je koopt en waar je ze bestelt, je kan altijd aanspraak maken op deze toch wel echt bijzonder interessante garantie. Ditzelfde geldt uiteraard ook voor alle trendy fauteuils van Baenks