Badroem

Het wonen blog van Nederland

Samen met Hubo, kast op maat laten maken

Zelf zit ik vol met ideeën, zo wil ik een kast op maat laten maken. Maar van het maken van een schets op papier tot werkelijk een model voor in onze slaapkamer, zit een groot gat. Het lukt mij namelijk niet om alles netjes in de juiste verhoudingen te zagen. Daarom heb ik deze klus maar uit handen gegeven aan de echte specialist. Gewapend met mijn schets en ideeën ben ik naar de Hubo in Amstelveen gegaan. Samen met een medewerker hebben wij naar mijn ontwerp gekeken en nog een paar aanpassen gedaan. Daarna ging deze man voor mij aan de slag en kwam terug met een bouwpakket. 

Een geweldig resultaat

Eenmaal thuis gekomen met de onderdelen van mijn kast die ik op maat heb laten maken kon ik aan de gang. Het moeilijkste was voor mij gedaan, het uitzagen van de onderdelen en nu was het aan mij de taak om er een mooi meubel van te maken.

Mocht je ook interesse hebben in zo een mooi meubelstuk, maar je bent niet zo handig, neem dan contact met de medewerkers van de Hubo op. Desnoods kan je de hulp van één van de vakmensen inschakelen om je te helpen bij het realiseren van je droom meubelstuk,