Badroem

Het wonen blog van Nederland

Een stoffen bankstel reinigen kan dat?

banner dienstIk ben wat dat betreft een grote poetser en wil ook dagelijks hebben dat het huis netjes blijft, je zou maar visite krijgen en het huis is een zooitje. Helaas ben ik er afgelopen week achtergekomen dat mijn bank helemaal vol vlekken zit wat ik er zelf niet meer uit krijg. Ik heb een prachtige stoffen bank en durfde er met niet al teveel water het schoon te maken. Helaas heeft het geen werking gehad waardoor ik eigenlijk genoodzaakt was om meer water te gebruiken. Alleen de angst dat ik mijn bank erna weg kan gooien was groter als dat ik dacht waardoor ik het niet wilde doen. Mijn stoffen bankstel reinigen lukt dus niet zoals ik het wilde waardoor ik een bedrijf ben gaan zoeken die het maar al te graag van mij over wilt nemen.

voorna1 (1)

Goede service!

Bij mijn zoektocht op het internet naar een bedrijf die voor mij mijn stoffen bankstel reinigen wilt ben ik terecht gekomen op de website van Fast en Fix. Daar heb ik uiteraard mijn vraag gesteld of dat het eigenlijk wel mogelijk is. Als antwoord heb ik gelukkig te horen gekregen dat het gewoon mogelijk is. Je raadt het al wel, bij hun heb ik een afspraak gemaakt zodat ze mijn bank weer als nieuw maken!