Badroem

Het wonen blog van Nederland

Gunstige voorwaarden bij de Kastenman

Je hebt van die ontdekkingen waarvan je zou willen dat je ze eerder had gedaan. Een van die dingen betreft in mijn geval de ontdekking van de Kastenman, een website, of beter gezegd webshop, voorzien van al het denkbare op het gebied van meubelbeslag. Ik ben nogal te spreken over de Kastenman vanwege dit enorm ruime aanbod. Ik hou ervan op één plek alle benodigde waar te kunnen vinden en in het geval van de Kastenman is dat zeker zo. Bovendien is het aanbod ook nog eens kwalitatief goed én vragen ze een scherpe prijs voor de producten – die je elders misschien niet zo snel zou vinden. Ik ben dus nogal fan en bezoek de website regelmatig, zeker nu ik midden in een verbouwing zit en ik daar nogal druk mee ben. Ik vind altijd wel weer iets bij de Kastenman wat handig van pas komt in het stadium waar we dan net in zitten. Onlangs heb ik bijvoorbeeld schuifdeuren gemaakt van het bouwpakket dat ik via de website bestelde. De voorwaarden van deze webshop zijn heel gunstig en ik ben ervan overtuigd dat eenieder van jullie die een beetje handig is er veel mee kan!

 images (28) ewcwecew dcwdecwe

Mijn beste vriendin gaat even door een moeilijke periode, waarin ze stappen moet gaan leren te zetten die ze lang heeft uitgesteld. Ze staat op een kruispunt in haar leven, een punt waarop ze verschillende kanten op kan gaan – als ze maar niet stil blijft staan en blijft hangen in de comfort zone waar ze zich al die jaren al in heeft bevonden. Het gevaar van een comfort zone is dat deze veilig aanvoelt en goed voor je lijkt te zijn, maar je uiteindelijk alleen maar ongelukkig maakt, omdat het je niet de grenzen heeft laten doen opzoeken, je niet tot het uiterste heeft gedreven ook dat uiterste uit het leven te halen. Ik ken een tekst van Loesje, die ik echt heel mooi vind en die voor mijn gevoel precies samenvat wat haar motto behoort te zijn, en ik ben op het web rond gaan kijken naar tekstborden om die tekst op af te laten drukken. Op tekstborden wordt een motto namelijk iets wat officieel wordt, iets waar je niet meer omheen kunt. Ik zocht mooie tekstborden waarop de boodschap ‘Leven is meervoud van lef’ goed op uit zou komen. Via de website van de Kastenman had ik gelukkig genoeg keuze en kon ik het bord helemaal zelf samenstellen, met keuze uit de borden zelf, de kleur ervan en van de letters, en de typografie natuurlijk.