Badroem

Het wonen blog van Nederland

Je creatie aan de muur hangen

Wanneer je een schilderij hebt gemaakt of aangeschaft, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk aan de muur ophangen. Dit kan op meerdere manieren gedaan worden, maar de beste manier is het gebruiken van een a2 lijst. Hiermee ben je verzekerd dat je kunstwerk veilig aan de muur kan worden opgehangen. Het voordeel van zo’n lijst is dat deze inclusief een ophangsysteem wordt bezorgd. Zo hoef je dus niet meer langs de bouwmarkt om na te denken hoe je je creatie moet ophangen. Je kunt het ophangsysteem simpel op het plafond bevestigen door de plakstrip en daarna je lijst eraan bevestigen.

Een lijst als toevoeging van je woning

Bij het inrichten van je woning is een lijst misschien niet het eerste waar je aan denkt. Toch is een ingelijst schilderij van grote toegevoegde waarde voor in je woonkamer. Het zorgt ten eerste voor een goede opvulling in de woonkamer. Daarnaast biedt het ook mooie contrasten en/of harmonie met de aanwezige kleuren in het huis. Op die manier ziet je kamer er nog strakker uit. Daarnaast is het natuurlijk een lust voor het oog om je eigen creatie in je kamer te kunnen aanschouwen. Tevens zullen je gasten het gaaf vinden wanneer deze schilderijen ingelijst aan de muur te beschouwen zijn.

Hoe vind je een passende lijst?

Wanneer je een a2 lijst wilt bestellen, zal het misschien voorkomen dat je niet precies weet welke je moet kiezen. Je twijfelt bijvoorbeeld over de uitvoering of de maat, waardoor je maar niet tot bestellen overgaat. Gelukkig kan je met behulp van de filters gemakkelijk zoeken naar de passende lijst voor aan je kunstwerk. Door op een aantal eisen te filteren, zoals de grootte en de prijs, vind je al snel een passende optie. Mocht jouw formaat er niet bijzitten, dan kan je altijd contact opnemen met de betreffende site, zodat je alsnog de ideale afmetingen vindt voor jouw kunstwerk.