Badroem

Het wonen blog van Nederland

Muurstickers: makkelijk aan te brengen

Met de Kerst op komst ben ik druk op zoek naar leuke decoratietips. Ik heb de kerstboom al klaar gezet om de feestdagen goed van start te laten gaan. Maar er komen ook gasten op bezoek. En om een goede indruk bij hun achter te laten wil ik graag nog een stapje extra zetten. Daarom ben ik op ontdekkingstocht gegaan naar een gezellige winterse muurdecoratie.

Natuurlijk zijn er de traditionele kerstsokken, die je als vanouds aan de open haard hangt. Hier kunnen de cadeau’s in gestopt worden. Iets anders muurstickers in de winterse sferen. Dit geeft de winterse decoratie van mijn interieur een geheel eigen look. Hieronder heb ik alvast een voorbeeld getoond van een muursticker van Plak het zelf. Het is weliswaar geen muursticker die bestemd is voor tijdens de Kerstmis, maar het geeft een goede impressie. Naast dat een muursticker een welkome decoratie is voor tijdens de Kerst, heb ik ook het idee om de kinderkamer van mijn beide dochters vorm te geven met muurstickers. Met muurstickers kan ik de kinderkamers binnen no-time vorm geven met bijvoorbeeld een grappig diertje, een held uit de film Tarzan of een sprookjesprinses. Wat vinden jullie van muurstickers? Doen of niet doen?

thumbs_muursticker_natuur_4_fullcolour_uitzicht01 raamfolie-plakken-plakhetzelf-logo-korting