Badroem

Het wonen blog van Nederland

Ruime keuze uit tuinplanten

imageRuime keuze uit tuinplanten

 

De afgelopen lente heb ik weer flink geïnvesteerd in verschillende tuinplanten en verschillende beginnen er inmiddels uit te komen of hebben mij al eerder in het jaar verrast met hun gekleurde en vrolijke aanwezigheid. Het doet mijn tuin echt goed om eindelijk gevuld te zijn met deze verschillende tuinplanten want voorheen was het maar een kale vlakte eigenlijk. Ik ben hier ongeveer een jaar geleden naar toe verhuisd, misschien iets langer geleden. Ik ben vrij druk geweest met het klussen aan het huis, want in dit huis uit de jaren dertig van de vorige eeuw moest nog wel het een en ander gebeuren. Ik wilde er toch mijn eigen tintje aan geven namelijk en bovendien moest er gewoon qua constructie ook nog veel gebeuren, was er veel dat nog gedaan moest worden voor ik er überhaupt in kon trekken. Dat gezegd hebbende ben ik vorig voorjaar pas bezig gegaan met de tuin, maar toen woonde ik er inmiddels wel al enkele maanden en dat scheelt enorm. Dan krijg je ook iets meer de rust in je hoofd om eens rond te kijken naar hoe je het zou willen. Ik ben het weg opgedoken en heb er precies het soort tuinplanten uitgezocht dat ik wilde en ik had een hele gekleurde bloemenzee voor ogen. Nu in het najaar kan ik zeggen zeker niet teleurgesteld te zijn! Het is handig van tevoren al het een en ander uit te hebben gedacht en mee bezig te zijn geweest. Via het web kun je alle tuinplanten van je keuze gemakkelijk bestellen!