Badroem

Het wonen blog van Nederland

Wat vind je van deze teak meubels Rotterdam?

teak meubels Rotterdam

teak meubels RotterdamWie van jullie is bekend met de website wortman.nl. Zo niet, is het zeker interessant om hier eens naar toe te gaan. Je vind hier zeer mooie teakhouten meubels. Een vriendin van mij attendeerde mij hier laatst op. Zelf had ik ook nog nooit gehoord van deze firma. Toen ik op deze site kwam was ik dan ook erg verbaasd over het assortiment. Het blijkt dus dat zij alleen maar maatwerk leveren. Alles wordt dus met de hand gemaakt en zo hebben zij alleen maar unieke producten op de site staan. Dus zoek jij teak meubels Rotterdam dan ben je hier op het juiste adres.

wortmanDus voor iedereen die van plan is om te verhuizen of hun woonkamer opnieuw in te richten, weet je welke site je moet onthouden. Dit is echt the place to be voor houten meubels. Ook zal ik jullie hun werkwijze uitleggen. Ik had hier vorige maand namelijk zelf iets besteld. Ook mij was dit enorm goed bevallen.

Hoe gaan zij te werk

Toen ik naar hun showroom ging in Alphen aan den Rijn werd ik vriendelijk verwelkomd. Ik kreeg een kop koffie en zo vroegen zij waar ik naar op zoek was. Ik vertelde dat ik een nieuwe kast voor in mijn woonkamer wil. Dit moest een witte kleur hebben en verder wist ik niet precies waar ik naar op zoek was, qua stijl dan. Zij lieten mij enkele foto’s en kasten zien om zo te achterhalen wat ik wou.

bank wortman

Ik had het idee dat zij al vrij snel wisten wat ik wou. Ik had namelijk deze uit nieuw, oud of gerecycled teakhout. Uiteindelijk werd dit dus een witte kast van oud hout. Ik moet zeggen dat de kast zeer mooi in mijn kamer staat. Dit allemaal dankzij Wortman, zij leveren echt topkwaliteit.

 

Het maakt dus niet uit of je teak meubels Rotterdam of ergens anders zoekt. Wanneer je online gaat zoeken op hun website kom je gegarandeerd iets moois tegen!