Badroem

Het wonen blog van Nederland

Welke hemelbedden in hémelsnaam te kiezen, en andere queesten omtrent meubels

Welke hemelbedden in hémelsnaam te kiezen, en andere queesten omtrent meubels

Een van de dingen waar ik altijd al stiekem naar keek als ik vroeger uit shoppen ging, dat waren toch echt meubels als hemelbedden. Ik weet niet wat het is, maar altijd heb ik deze meubels 1001meubelsal zeer romantisch gevonden. Altijd had ik een huis waarin je er niet aan zou moeten denken om hemelbedden in plaatsen, laat staan dat je ze erin kwijt zou kunnen overigens. Maar nu ik een ‘echt’ huis heb betrokken is dat alles veranderd en mag ik er ineens wel legitiem naar kijken. Ik heb een gigantische kamer op de bovenverdieping voor mezelf gemaakt, aangezien ik de muur tussen twee kamers eruit heb getrokken. Er is nu ineens alle ruimte om ook echt groot te denken en wat komt er dan direct weer in mijn gedachten op? Juist, hemelbedden! Ik keek dit keer niet rond in warenhuizen, beddenzaken of woonboulevards met meubels, nee ik zocht mijn heil op het internet. En ben ik daarin geslaagd zeg! Ik vond namelijk de website van 1001 meubels, dat tevens een webshóp is, en trof daar het ene na het andere mooie bed. De vraag was nu dus ineens niet meer óf ik er een hemelbed zou plaatsen maar een veel prangender vraag, namelijk: wélke? Keuze zat dus als je zelf ook op zoek bent naar zo’n bijzonder bed, sla dan zeker deze site niet over.