Badroem

Het wonen blog van Nederland

Mijn bankstel reinigen?

Afgelopen week is mij de vraag gesteld of dat je een bankstel reinigen kan? In de eerste instantie ging ik er dan ook vanuit dat je dit zelf moest doen om het schoon te krijgen. Persoonlijk ging ik er dan ook vanuit dat dit door een extern bedrijf gedaan kon worden. Om nou te klungelen met zeep en water zag ik niet bepaald gebeuren. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken zodat ik een bedrijf kan vinden die bij mij aan huis komt om het schoon te maken.

Genoeg keuze

Aangezien je van alles kunt vinden op het internet, wist ik het zeker dat ik kon slagen voor mijn zoektocht. Ik ben namelijk terecht gekomen op de website van tapijtenreiniging.nl. Dit bedrijf komt gewoonweg bij jou thuis om het bankstel te reinigen! Geen extra gedoe en wel de garantie krijgen dat jouw meubelstuk grondig wordt gereinigd.

Ongelukje zit ik een hoekje

Vanaf het moment dat mijn dochter begon met lopen, merkte ik al dat ik alles opzij moest zetten. Ook mijn eigen drinken moest ik zo hoog mogelijk zetten om ervoor te zorgen dat zij hier niet aan kon komen. Helaas was ik dit afgelopen week even vergeten en viel mijn drinken pardoes op de bank. Gelukkig wist ik al meteen welk bedrijf ik moest inschakelen om het te reinigen! Zelf schoonmaken is wat dat betreft geen optie aangezien ik hier niet de juiste middelen voor heb.